Livet är som havet...

Livet är som havet... det enda sättet att leva är att hoppa i vattnet.
Du måste möte stormen... du kommer att möta svårigheter i livet.
Du kommer att hitta stenar, som är de människor som kommer att försöka skada dig...
men du hittar också flottar att hålla fast vid och strålkastare som lyser upp de mörka stunderna...
det är de människor som älskar dig och ger dig styrkan att fortsätta.

Ja livet är både upp och ner, motgångar och framgångar. Vi kommer alla möta människor som försöker få oss ur balans och även de som vill skada oss. Men även de som kommer finnas där och stötta oss och lysa upp vår värld så vi kan se vart vi ska.
Men allt vi kan göra är att hoppa in i det när det kommer och sen göra det bästa av det.

Och ja när vi möter motgångar så växer vi och vi inser vilka människor vi verkligen har runt oss och vilka vi absolut inte vill ha kvar där och vilka vi vill ha kvar i våra liv.. Även om det känns jobbigt att inse att de du litat på och haft förtroende för visar sig vara dem som vill skada dig och som gör det för de vill och för att de kanske inte mår så bra själva.
Men nej det är ingen ursäkt att vara elak mot någon bara för att man själv mår dåligt.

Du kommer även märka vilka som stöttar dig och peppar dig och som verkligen vill att du ska lyckas och må bra. Dem kommer du vilja ha kvar i ditt liv och du kommer att inse att de älskar dig för den du är på samma sätt som du älskar de för att de är precis som de är.
Så sluta göra så mycket för såna som gör så lite för dig och börja njuta av ditt liv med de som älskar dig för den du är.





Gillar

Kommentarer