Livet är som en hiss

Livet är som en hiss
På väg upp behöver man emellanåt stanna till för att släppa av någon man inte längre har något gemensamt med och låta någon ny pärla få stiga på.

Ja ibland växer man isär även som vänner och ibland får man andra intressen än dem man umgåtts med under sin uppväxt och ja då kan det kanske vara läge att stanna hissen låta den personen kliva av så man kan låta en ny pärla komma på som man kanske har samma eller liknande intressen med.

Det kan vara jobbigt att låta någon kliva av och släppa in en ny men du vet ju inte vad den nya personen kommer betyda för dig längre fram i livet. För vissa av dem nya pärlorna som jag släppt på som jag var lite tveksam till har kommit att betyda en hel del för mig och tänk om jag inte hade vågat ta in dem i mitt liv......

Jag har haft svårt att lämna en del även om det varit skönt att lämna några så har det varit behövligt och jag behövde den platsen för andra som kom in i stället.
Så när hissen stannar hindra inte någon att kliva av utan säg bara vi ses igen och sen se vem som kommer på vid nästa tillfälle istället.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Bra jämförelse
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,