Livet är som en bok.

Life is like a book.
Some chapters are sad, some happy and some exciting.
But if you never turn the page, you will never know what the next chapter holds.

Livet är som en bok.
Vissa kapitel är ledsna, några glada och några spännande.
Men om du aldrig vänder på sidan kommer du aldrig veta vad nästa kapitel innehåller.

Ja man kan likna livet som en bok och varje dag är en ny sida som är helt tom när vi vaknar och vi kan fylla den med vad vi önskar.
Men vi kan inte gå tillbaka och ändra det som står i boken på tidigare sidor, även om det är tråkigare så kan man inte förändra det.
Och läser vi samma sida om och om igen så kommer vi aldrig få veta vad som händer i nästa kapitel och sida.

Så även om det känns läskigt att vända blad i livets bok så är det värt det att komma vidare och se vad som händer i boken längre fram. Det kan ju vara något du längtar efter men även fasar för. Men oavsett vad det är så är det ditt liv det handlar om och då ska man se framåt och inte stå kvar och läsa samma kapitel hela tiden och älta sånt som varit.
Du mår bättre om du inser att det har redan hänt och nu ska vi se framåt och nej vi kan aldrig gå tillbaka och förändra det som varit men du kan acceptera att det hänt och göra något med den kunskap du fick av det som varit.

Och livet är som en bok där vissa delar är tråkiga, ledsna, spännande och även fantastiska. Och det bästa är att DU gör huvudrollen i denna bok och DU håller i pennan och skriver dina sidor i din bok så vad du gör det till är det som det blir.
Men låt ingen annan skriva i din bok för dem har en egen och det är du som bestämmer vad som ska skrivas i dina bok, ingen annan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229