Livet är kort.Tiden går fort.Ingen repris.

Livet är kort.
Tiden går fort.
Ingen repris.
Ingen tillbakaspolning.
Så NJUT av VARJE ögonblick som den kommer...

Ja livet är det som sker här och nu och det som var för en timme sen är redan det förflutna.
Så det som hände för en stund sen har redan hänt och även om du skulle vilja ändra det eller ta tillbaka de ord du sa så går det inte för det har redan hänt.
Livet är det som är här och nu och det går inte i repris för det som sker är det som är ditt liv. Det går inte att spola tillbaka och ändra på något även om man skulle vilja det men det går inte att spola fram heller för att se vad som ska komma längre fram. För livet är det som är här och nu!

Så NJUT av varje ögonblick du får uppleva och se på alla mirakler som sker mitt framför näsan på dig, för ja det sker flera stycken varje dag men vi är så vana att se de så vi ser inte de som mirakler. Men att se en växt frodas och växa är väl ett mirakel på samma sätt som att du växer och utvecklar dig är väl också ett mirakel.
Att få vatten ur kranen som du kan dricka är något som inte alla har tillgång till och att just du föddes i den kropp du har är väl ett mirakel.
Börjar du titta runt dig så har du en massa mirakler runt dig som du tar för givet eller inte ens tänkt på att det kan vara mirakel.
Så glöm inte njuta av de ögonblick du får.

Gillar

Kommentarer