Livet är gott. Jag är tacksam.

I woke up.
I have clothes to wear.
I have running water.
I have food to eat.
Life is good.
I am thankful.

Jag vaknade.
Jag har kläder att bära.
Jag har rinnande vatten.
Jag har mat att äta.
Livet är gott.
Jag är tacksam.

Ja alla har inte samma förmåner som jag har och många saker kanske man tar för givet en del gånger och inser inte att man kanske inte skulle klara sig så länge utan dem förmånerna.
Kläder har de flesta av oss och även om vi ibland står och kliar oss i huvudet och säger att vi inte har något att ta på oss så har vi oftast en garderob full med kläder. Eller rinnande vatten som alltid finns där när vi vrider på kranen och mat i kyl eller frys eller bara ett klick ifrån där maten levereras hem till oss färdiglagat. Hur mycket skulle vi inte sakna det om det bara försvann?

Ja ibland kan det behövas en påminnelse vad vi har så man inser vad man är tacksam för och det finns många saker när man tänker efter för inte alla fick vakna i morse när jag vaknade. Och inte alla får äta sig mätta när jag njuter av min mat. Och långt ifrån alla har rent vatten som jag när jag vrider på kranen och fyller på vatten till mitt morgonkaffe. Och inte alla har en garderob fylld med kläder att välja vad de ska ha på sig under dagen, många har bara det de har på sig.
Så för mig är livet gott och jag är väldigt tacksam för de förmåner jag fick idag och vad morgondagen bär med sig vet jag lite om men jag kommer vara tacksam för varje morgon jag får vakna och ha rinnande vatten och mat att äta. Vad är DU tacksam för?

Gillar

Kommentarer

MrsBuchet
MrsBuchet,
Älskar bilden!
nouw.com/mrsbuchet
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja den är helt underbar 😍

nouw.com/positiv5barnsmamma