Livet är en gåva.

Life is a gift.
Don't waste it.

Livet är en gåva.
Slösa inte bort det.

Ja jag tycker verkligen det är en gåva, för just jag fick en chans att leva det och just jag fick det liv jag har fått.
Mina föräldrar träffades vid exakt det tillfället dem gjorde och exakt den lilla spermien träffade just det ägget och just den cellen skulle börja dela sig och bli den jag är idag, DET är väl en gåva om något?

Livet är det jag gör det till och ja jag har nog gått många gånger i andras fotspår och inte tyckt det varit så roligt MEN när jag började ta ansvar för det jag ville och gjorde sånt jag tycker om så ja andra hade åsikter MEN jag valde att gå min egna väg! JAG valde att se på mitt liv på mitt sätt och det gjorde mig lycklig.

Jag insåg att mitt liv är något jag ska vårda och jag väljer i mitt liv och det är mina val som jag ska ansvara för inte andras.
Just jag fick detta liv och det är min uppgift att se till så jag trivs med det och att jag gör det som jag känner mig nöjd med.
Jag njuter av det som jag har i mitt liv och jag vill inspirera andra att inse att det liv dem lever är deras val.
Vi alla har fått detta liv och ja det är en gåva även om vi inte vill ha det liv vi har just nu så har vi ändå detta liv just nu och vi kan göra ett val att njuta av det vi har eller förändra det så vi kan njuta av det vi har.
Det är ett val varenda person har och vad just DU väljer är upp till dig.

Gillar

Kommentarer