Lite shopping står på vår agenda.

Godmorgon idag blir det lite shopping med mina tjejer och sonen får hålla sig hemma då han är förkyld och ja det märks han är kille hihi han är ju halvdöd, enligt honom själv. Så vi ska handla lite åt honom så han piggnar till och kan gå till skolan på måndag.
För även om det är superskönt att vara ledig så ja vardagen och rutiner är på ingång igen och det ska bli skönt för nu går vi mot ljusare tider och barnen har ett långt sommarlov att se fram emot. Och då jag har valt att fortsätta bara jobba halvtid under sommaren så kommer även jag ha en massa ledigheter att se fram emot och jag hoppas vi kommer få en varm och skön sommar som vi kan njuta av.

Och det kommer bli en lite annorlunda sommar för oss men vi längtar så mycket och ja jag tror nog att jag är den som planerar mest hihi men även barnen gör det lite har jag hört. Men mer om det vid ett senare tillfälle.
Har även lovat mina tjejer att vi ska kika lite på örhängen då det är dags att byta dem och ja dem kan behöva några att byta med vid tillfälle och även jag skulle vilja ha ett par nya. Men vi får se vad vi kan hitta på för roligt.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag hoppas att din son mår bättre. Ha en fin dag ❤
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det hoppas vi med 😊 Tack o du med får ha en fin dag ❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och ha en fin dag 🍀
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon Sandra, tack o du med får ha en fin dag 🍀
nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag önskar er en härlig torsdag
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o jag önskar dig detsamma Bettan.
nouw.com/positiv5barnsmamma