Lite jobb står det på min agenda idag.

Godmorgon tisdag och det innebär jobb för mig och ja jag ser fram emot det varje gång eftersom jag gillar att göra en skillnad för andra. Och det är en speciell känsla att se när människor dansar ut från mottagningen för de känner sig så lätta om sina fötter igen. Och sen hoppas jag vi får njuta av en massa sol och värme även idag för igår var det verkligen härligt väder och ja barnen gillade det massor och så även jag.

Får se vad mer vi orkar göra när vi kommer hem sen, döttrarna ska till skolan idag och sonen har distans och ja det ska bli intressant att se vad vi hittar på sen. Vet att lilla fröken vill fortsätta måla lite och även jag skulle vilja det men det får vänta lite till.
För det finns andra saker jag måste ta tag i först och imorgon är en sån dag då mycket ska iväg och det ska verkligen bli skönt att få iväg en massa skräp så jag kan ägna min tid åt att gå igenom saker vi har står och som kanske kan säljas eller om de också ska slängas. Ja vi får se vad det blir med sånt sen när vi tar tag i det.

Myser ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ha en fin dag på jobbet
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tackar och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Godmorgon önskar dig en fin dag
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon tackar och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma