Leksakerna vart uppskattade.

Ja dagen vart inte riktigt som jag tänkt mig men den vart riktigt bra ändå. Var ut på landet och hämtade lite leksaker och passade även på att få däcken bytta så nu har jag fått på sommardäcken och det känns kanonskönt. Sen till dottern med leksakerna och jag tror att inte bara prinsessan gillade dem utan även hennes bröder hihi så ja det vart populärt med leksakerna. Kändes riktigt bra då jag var lite rädd att hon skulle vara lite för liten men nej hon gillade dem mycket.

Lagat lite mat och sen bara slappat och ritat lite och imorgon ska jag plugga lite har jag tänkt. Har en uppgift som ska in som jag gått och dragit på ett tag så ja det är nog bäst att göra den klar och få in den innan tiden löper ut så jag med kan njuta av helt ledigt med barnen. Men det kommer gå fort och jag hoppas dem blir nöjda med det som jag skickar in men ja det är ju bara vänta och se vad resultatet blir.

Nu tänker jag mysa ner mig i soffan en stund och kika lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Så kloka ord herr Gunnarsson delar med sig av 😊
nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja han har mängder med kloka ord och jag delar dem gärna vidare 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Ja det är alltid bra att få lite eftertanke och ibland höra/läsa/se sådant som man egentligen visdte men ibland kanske glömmer/tar förgivet osv 😃❤
nouw.com/jopphejjdihejjda
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja verkligen och han lägger ut mycket sån text 😊❤
nouw.com/positiv5barnsmamma