Lekdejt och ompyssling av mina växter.

Ja dejten med tvättstugan gick bra och lilla E har haft en kompis här och lekt lite medans jag plockat bort lite av julen. Men ja jag får ta resten i morgon men behåller nog belysningen till helgen i alla fall. Tvätten är sorterad och inlagd i rätt skåp och låda så det är skönt. Har hunnit se klart det jag missade på stå-up programmet som var i helgen och jösses vad jag skrattade. Ett gäng Stå- up komiker i Dalhalla och ja vissa var mer roliga än andra men bra var det. Och sen fick jag se showen där olika kända artister hyllar Elvis Presley och det var riktigt bra och har ni missat den så kan den finnas på SVT play.

Varit en bra dag helt enkelt och ja jag tror barnen tyckte den var bra också. Nu myser vi ner oss i soffan eller framför våran "kamin" och bara njuter av kvällen. Låta tankarna flyga lite och fundera lite på vad som kommer härnäst och ja det är ju mycket på gång men jag tror det kommer bli en spännande vår och sommar och även om jag verkligen ser fram emot det så ska jag koncentrera mig på det som sker här och nu för det är lika spännande.

Men först myser jag ner mig i soffan och ser på lite tv och kanske någon film innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti


Gillar

Kommentarer