Lek och bus nästan hela dagen...

Vilken dag, sol och varmt men ändå lite svalt. Kom lite regn och några åskknallar men inget mer men jag är nöjd för idag kom mitt skrivbord hem och jag är så nöjd även om sonen ville ha det istället för det han har haha ja nu vet jag ju vilket skrivbord han med vill ha så det är ju bara hålla utkik efter ett liknande. Idag fick dottern med sig några kompisar hem och det är väl alltid roligt även om det kan bli lite drama med många tjejer ibland men ja dem löser det själva och när dem behöver hjälp så säger dem till så det är superskönt. Hon är nöjd då vi även fick hem bord och stolar till vårat hobbyrum så nu ska jag mäta hyllan som vi har i förrådet om den kan få plats i hobbyrummet eller inte. Men det tar jag efter helgen för då tänker jag inte hålla på så mycket.

Har även haft en föreläsning och det är mycket repetition men det behövs för man glömmer fort. Har även varit i kontakt med en tjej som jag hoppas kan hjälpa mig få en praktikplats där jag vill så nästa vecka hoppas jag på att jag kan få besked eller om jag måste leta på något annat ställe, men risken är då att jag behöver pendla en del och det är det jag helst vill slippa. Men ibland måste man tyvärr. För när jag väl har haft min praktik så är det inte mycket kvar innan jag är färdig sen.

Men nu tänker jag kika på ett avsnitt med sonen från en serie han börjat titta på sen blir det sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer