Lek, bus och en massa mys fick det bli idag.

Dagen har gått i flygande fläng och ja det som först kändes som om hela livet höll på att rasa så nja jag vet nog att jag är exakt där jag ska vara och "någon" gav mig en liten knuff bara åt det håll jag vill men som jag velat lite, så det kommer bli bra när det är färdigt sen.
Jag gillar det när jag får lite tid för reflektion och inser varför vissa saker händer i mitt liv.
Sen vart det fullt hus här och tjejerna har lekt enormt mycket och ja även om dem vart lite oense så kompromissade de ganska mycket sen och vart överens om vad de ville göra sen så ja idag plockade vi fram spel som de höll på med länge innan det var dags att äta och kompisen skulle hem. Och dem var trötta efter utflykten i skolan idag men väldigt nöjda.

Tände lite ljus nu ikväll och pluggade lite och ja även om den är på engelska så var det ändå en lätt engelska så det ska nog gå. För jag behöver fräscha upp mina engelska kunskaper då en del av vårat examensarbete ska vara på engelska. Jag har börjat fundera på vad jag ska skriva om och har nog kommit fram till ett eller två saker jag skulle kunna tänka mig skriva om. Men ja vi får se vad jag kan hitta på för skojigt.

Nu myser jag ner mig och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer