Ledig och lördag morgon.

Godmorgon ja då har vi fått lördag och jag är ledig så även om jag kan sova länge så vaknade jag tidigt men det gör inte mig något för då får jag göra det jag vill på morgonen och skriva lite och njuta av mitt morgonkaffe innan resten av familjen vaknar. Idag ska det bakas pepparkakor och vi gjorde degen igår så den står i kylen och väntar på att vi ska baka ut den och ja det kommer nog bli en hel del kakor men det går åt här hemma så det gör inget.

Får se om vi orkar baka något mer sen för jag har lust att baka lite syltkakor men risken är stor dem kommer gå åt fort så vi får baka dem fler gånger i såna fall. Ja mina barn gillar verkligen kakor. Och jag gillar att baka dem så det är ju bra, så det går åt och jag kan få baka oftare. Och ja det går i vågor när jag bakar men just till julen älskar jag att baka och min minsta gillar det med så mycket har vi gjort tillsammans, vilket är nog det bästa.

Men nu tänker jag mysa ner mig och meditera lite medans jag väntar på att barnen ska vakna så vi kan börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är samma sak för mig. Det gör ignet, jag drack kaffet medan var tyst i huset, tände ett ljus på bordet och . på regnet och kopplade av . Så mysigt tycker jag. Ha en underbar dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det är mysigt och jag brukar också tända ljus 🕯Tack o du med får ha en underbar dag.

nouw.com/positiv5barnsmamma
MariasVardag
MariasVardag,
Godmorgon ♥️
nouw.com/mariasvardag
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon skönt med ledig dag
nouw.com/passionbagareokock
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Godmorgon ja det är verkligen skönt.

nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,