Ledig men vaknar tidigt.

Godmorgon ledig men vaknar och får bjuda tuppen på kaffe, men ja somnar man tidigt så är det inte konstigt att man vaknar tidigt. Men det gör inte mig något för jag får starta med en god kopp kaffe och lite lugn och ro innan dagen börjar.
Ja en ledig dag då vi ska få mysa med minsta barnbarnet och jag tror att både tjejerna och jag ser fram emot det och vi har inte direkt planerat något men kanske kan vi börja packa ner lite leksaker som barnbarnen får leka med när dem är här. Men ja vi får se vad det blir, risken är väl att jag packar och lilla fröken packar upp hihi

Passar på och pluggar lite och lyssnar på en föreläsning på två timmar, och ja det är perfekt tillfälle för mig att hinna sitta i lugn och ro med dem utan att någon kommer och vill prata. Ganska skönt att hinna med det på morgonen.
Och det är ett ganska stort ämne så det blir skönt med att ta en föreläsning istället för två på en dag. Jag gillar verkligen att plugga på distans för då kan jag bestämma själv när jag vill lyssna och sen plugga. Helt perfekt för mig.

Myser ner mig i soffan med kaffet och lyssnar på föreläsningen innan barnen vaknar.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag med kl 05 🤣🤣det gör ignet jag är ledig och kan vila senare . Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja jag känner samma sak 😂 Tack o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Här sov vii lite längre än så
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,