Ledig men fullt på schemat idag.

Godmorgon vakna till en grå morgon idag med men det gör inget jag är ledig och har några möten inbokade så jag får nog tiden att gå ändå och ja dagen kommer nog gå fort idag har jag en känsla av. Men det ska bli intressant att se vilka svar jag kommer få på mina frågor jag har. Sen får vi se vad det kommer bli av det hela.
Men jag ser framemot det och även om det är mycket som händer i mitt liv just nu så älskar jag det och skulle inte vilja förändra något av det för jag vet att allt leder till något som jag drömt om.

Sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på och men några samtal har jag att ringa och kolla upp lite så jag vet vad som gäller när det gäller vissa saker för det är aldrig roligt att bli ställd för något som man kanske inte vill. Det är bra att ha lite fakta och vara beredd när man väl skrider till verket sen och ja detta är något jag verkligen vill och har funderat på länge och nu ska jag verkligen göra slag i saken och ja det kan kännas lite läskigt men ändå så himla bra.

Nej nu börjar det bli dags att väcka upp barn och börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ibland har man mycket att göra fast är man ledig. Ha en fin dag
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det händer emellanåt 😊 Tackar och du med får ha en fin dag

nouw.com/positiv5barnsmamma