Ledig lördag och lite sovmorgon.

Godmorgon ja idag vaknade vi till en regnig morgon men det gör inget för vi myser ihop oss inne och pysslar lite så vi slipper gå ut och ja kanske vi tänder en brasa så småningom bara för att vi kan. Och ja det är ju även mysigt.
Ska köpa hem mer ved nästa vecka så vi har lite under nästa månad för då har vi planerat att elda lite och ja det är ju inte för värmens skull vi eldar utan mer för att det är mysigt. Annars tänder vi en del ljus och det blir också för mysets skull och ja jag har nog alltid varit sån som tänt mycket ljus bara för det är mysigt och jag gillar det.

Får se vad för pyssel vi ska ta oss till med idag, barnen kanske vill baka men nja jag vill nog bara pyssla lite och sen mysa en massa. Men vi får väl se vad de andra vill göra sen. Ska i alla fall planera för min sista praktikvecka och ja den kommer bli både intressant men ändå lite vemodig eftersom det varit så otroligt roligt att få denna chansen och allt jag fått lära mig. Så nu är jag redo att börja jobba med det och alla sår som jag kan möta och hjälpa till med, ja det är det jag ser fram emot.
Men att släppa kontakten med mina handledare blir svårare då de verkligen bjudit på sig själva och allt de kan så jag hoppas de kommer höra av sig längre fram när de kan behöva vikarier.

Men nu är det snart dags för lite gofrukost då tjejerna vaknat.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer