Ledig lördag och jag njuter av mitt morgonkaffe.

Godmorgon ja en ledig lördag och nästan hela familjen sover och det gör de rätt i som haft sin första skolvecka efter jullovet. Och även jag tyckte det var skönt så jag slapp bli väckt av en klocka i morse så lite sovmorgon vart det även för mig även om jag är van att vakna tidigt så är det jätteskönt att låta kroppen få vakna av sig själv när den vill och anser den fått tillräckligt med vila. Och ja det kan behövas när jag ska iväg och handla lite och se om jag kan hitta några gardiner till köket som inte är julmotiv på.

Och kanske någon liten present som jag vet kommer uppskattas, men ja vi får se vad det kan bli. Men lite mer frukostgrejer ska jag köpa hem för det är det som gått mest nu under sista tiden och det är ju bra ungarna äter frukost eftersom de slarvat med det tidigare då de stressat iväg till skolorna men ja nu när de har studier hemma så tar de sig tid att äta en ordentlig frukost så det är ju kanonbra. Och ja kanske kan jag överraska dem med något riktigt gott som de kan njuta av till frukost den kommande veckan.

Men först tror jag att jag ska mysa ner mig en liten stund till medans jag väntar på att fler ska vakna så vi kan äta lite gofrukost innan jag ska iväg.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag sitter i sängen med mitt kafffe

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Det är härligt 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och kaffet är upphällt
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Det är så gott 😊

nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Tack och du får också ha en underbar dag

nouw.com/positiv5barnsmamma