Ledig lördag och jag bara njuter.

Godmorgon ja även om det är lördag och jag är ledig så vaknade jag tidigt men det gör inte mig något för jag njuter för fullt av min morgon. Idag är det några måsten som ska göras och sen bara njuta av dagen och jag vet att barnen insett att det inte är långt kvar nu tills skolan börjar. Och även om de tycker det är tråkigt så gillar de ändå att komma igång med alla rutiner igen.

Hämta lite paket står på min agenda idag och sen får vi se vad mer dagen har att bjuda på., men lite fika med småtjejerna får det bli och en massa mys i alla fall. Och kanske kan vi se en film i kväll om nu tjejerna vill det eller bara mysa lite, ja vi märker vad det blir men lite gottis och mys vet vi det kommer bli i alla fall.
Verkar blåsa lite ute så vi får se om det klarnar upp eller om det kommer mer regn, ja det kan behövas för det är fortfarande torrt ute i markerna och de där gula skatterna kan behöva lite regn för att växa lite mer. Så även jag kan hitta de sen när jag beger mig ut i skogen för att leta.

Nu myser jag ner mig en liten stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar