Ledig helg och jag vaknar tidigt.

​Godmorgon ja är man van att gå upp tidigt så vaknar man tidigt oavsett om man jobbar eller är ledig. Men det gör inget för jag har hunnit koka ägg till frukost och ska snart förbereda räkmackorna jag ska överraska barnen med och även fixat en helgskinka mums vad gott det ska bli hihi så te ska fixas sen också så jag kan njuta av goda mackor till frukost.
Idag har jag inget bestämt mer än att vi ska baka pepparkakor och det har tjejerna sett fram emot och ja det ska bli mysigt när det luktar nybakade pepparkakor senare.

Vi brukar baka till jul och vi tjuvstartar lite i dag men kommer baka mer pepparkakor längre fram och ja barnen ska få göra pepparkakshus men inte förrän nästa helg har jag tänkt även om jag skulle vilja vänta med det lite längre fram men ja det får bli som det blir. För jag har en tenta i december så jag måste hinna plugga lite till den också så i år får det bli lite fusk med bakningen och en del saker kommer bli köpta MEN jag har helgen innan jul ledig så då får jag göra lite julgodis och i år ska jag göra egna mozartkulor för det vet jag barnen älskar och ja även jag gillar dem och knäck och fudge ska det bli också hihi så ja den helgen vet jag nog vad jag får göra.

Men just nu tänker jag mysa ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att sätta fart på dagen.
Ha en härlig dag kram kram 

Gillar

Kommentarer

CristinaS
CristinaS,
Men det låter som en absolut mysig och härlig helg vännen! God morgon! Ha det så underbart! 🥰
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Godmorgon vännen ja den började bra med alla samlade och räkmackefrukost 😊 Tack o du med får ha det så underbart 🥰
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är samma här men det gör ignet, vi är lediga. Ha en skön
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det är skönt att vara ledig men tråkigt då man vaknar tidigt för man blir trött så tidigt då 😊 Tack o du med får ha en skön dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja det är sant, det är så för mig också. Tack ❤
nouw.com/enitalienareisverige
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilken go frukost du ska bjuda de dina på. Läser både här och där att julen med sina förberedelser gör sitt intrång. Trevlig lördag till er
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja den va uppskattad av alla 😍 Ja det märks överallt nu att det börjar närma sig 😊 Tack och du med får ha en trevlig dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma