Ledig dag och ska ut på lite äventyr.

Godmorgon ledig lördag men inte kan man sova för det haha ja jag är van att gå upp tidigt så då är det svårt att sova länge.
Men idag är det ut på äventyr för mig och det ska bli väldigt intressant. Kommer berätta mer i kväll.
Barnen sover så sött i sina sängar och ja det gör dem rätt i efter en lång vecka i skolan. Men det börjar närma sig jullov så dem börjar längta lite dit och ja dem märker det för sonen har en massa prov och inlämningsuppgifter och även en massa betygsprat och även stora E har det så för dem märks det mer än för lilla E som inte behöver tänka på betyg än på länge.

Ja jag märker också av att det snart är jul då våran stora tenta närmar sig och nästa vecka ska jag verkligen börja plugga lite mer till det så det kommer sitta sen vad alla benen heter och vart dem sitter. Men jag är ändå inte så orolig för jag har en bra känsla för det. Har även en inlämningsuppgift som ska göras denna vecka och lämnas in, och det ska bli spännande att se vad det kommer bli.

Tror jag ska mysa ner mig en stund till innan det är dags att börja dagen lite smått.
Ha en härlig dag Kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det är samma sak för mig. Ha en underbar dag, här ska vi laga god mat och göra julgranen som jag inte hann att göra förra veckan. Ha en fin
nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack du får också ha en bra dag 😊 Härligt vi tar granen längre fram 😊
nouw.com/positiv5barnsmamma
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ha en fin lördag
nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Tack o du med får ha en fin dag.
nouw.com/positiv5barnsmamma