Ledig dag och jag får njuta av solen när den kommer upp med en god kopp kaffe.

Godmorgon njuter av dagens första kopp kaffe och ser hur dagen börjar gry, är så tacksam över att jag har den chansen att få se sånt näst intill varje dag. (Förutom de mornar jag tar lite sovmorgon för då har den redan kommit upp när jag kliver upp). Känner mig så lugn och avslappnad och det var länge sen jag kände mig så lugn inombords, en underbar känsla. Ibland känns livet bara så där underbart som det kan göra emellanåt.

Ledig dag och den kommer spenderas en del framför datorn medans barnen är i skolan så jag kan komma igång med mitt examensarbete, ja jag vet att det är lång tid kvar men känner jag vill börja så jag inte får panik och gör något ihopkrafsat i sista minuten. Så musik kommer strömma ut från datorn medans jag spånar och funderar på vad och hur jag ska skriva. Antar jag kommer göra om det några gånger hihi men ja det kommer nog bli bra när jag är färdig.

Nu dags att väcka upp barn och börja dagen lite smått.
Ha en underbart fantastiskt härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilken sorts musik lyssnar du på

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Idag var det en ny artist jag aldrig hört tidigare som en grupp jag är med i på fb rekommenderade 😊 lägger ut den så får alla lyssna 🥰

nouw.com/positiv5barnsmamma