Ledig dag med mina tjejer.

Godmorgon njuter av en ledig dag och mitt morgonkaffe som står bredvid. Dagen började lite gråare och det var en dimma som lindade in omvärlden och det ser lite mysigt ut, nästan som någon har lindat in världen i bomull. Men inte lika rolig att köra i så idag är jag glad och tacksam över att jag är ledig och kan få sitta inne och se hur världen vaknar till liv utanför mitt fönster.
Tjejerna är lediga idag och vi har inget inplanerat utan ska ta dagen som den kommer bara och det är skönt. Förbereda för morgondagen då det är skola för oss alla igen. Och det ska bli roligt att få träffa alla klasskamrater igen eller ja några av dem i alla fall.

Så jag får fortsätta njuta av min morgon en stund till innan dem vaknar och vi ska äta lite frukost. Så härligt att kunna få vara ledig tillsammans med barnen när dem är lediga och det är något jag verkligen är tacksam för att jag har möjlighet att kunna få vara.
Ska verkligen försöka se till så det blir så nästa år med, att få vara ledig när dem är lediga. För det är något jag uppskattar på samma sätt som dem gör. Och även om tonåringarna inte visar den uppskattningen så vet jag dem kommer minnas det när dem själva får barn sen i framtiden. Och att minnas sånt skapar underbara minnen.

Nej nu tänker jag fortsätta njuta och ska mysa ner mig i soffan en stund innan det är dags för lite frukost med mina tjejer.
Ha en härlig dag kram kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

En förmån som inte alla kan uppfylla

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Nej och jag är väldigt tacksam att jag har den möjligheten 🙏

nouw.com/positiv5barnsmamma