Le baby. Du lever. Du har alternativ.

Smile baby. You're alive. You've got options.

Le baby. Du lever. Du har alternativ.

Ja le mot världen och den kommer le mot dig.
När vi ler så får vi en känsla i kroppen av glädje och när leendet är äkta och når våra ögon så syns det även för omvärlden.

Du lever. Ja även om det inte är ett bra liv så har du ändå ett liv och det är bara DU som kan göra val som får dig att leva det liv du lever. Vi alla har val att göra som leder oss dit där vi är idag och är vi inte nöjda med våra liv så kan vi alltid göra nya val som leder oss till det liv vi vill leva.

Du har alternativ, ja vi har alla val när vi går genom livet och de val vi gör är de som skapar det liv vi lever och vi kan alltid göra val om vi vill göra en förändring. Och vi gör val hela tiden även när vi inte är medvetna om det. För vi har val varje morgon om vi ska kliva upp eller inte på morgonen. Och du har ett val om du vill gå och jobba eller inte. Ja det blir följder av våra val, om vi väljer att inte kliva upp och inte gå till jobbet idag så kommer vi inte få en lön som vi vill ha för att kunna köpa sånt vi behöver och vill ha.

Så ja ALLA har val och vi gör olika val hela tiden och vi är även medvetna om att våra val skapar följder som vi får leva med.
Och bara DU kan skapa det liv du vill ha och ja DU kan och har förmåga att göra det med dina val du gör.
SÅ vill du göra en förändring så gör andra val än de du gör idag så kommer du få ett liv som är annorlunda.

Gillar

Kommentarer