Låt oss vara tacksamma för människor som gör oss lyckliga.....

Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.

Låt oss vara tacksamma för människor som gör oss lyckliga, de är de charmiga trädgårdsmästarna som får vår själ att blomstra.

Ja alla dem vi har runt oss som gör oss lyckliga får våran själ att sjunga och blomstra så var tacksamma att du har dem runt dig så din själ får sin närings så den kan blomstra som den gör när du är lycklig.
Var tacksam att du har dem människor runt dig som gör dig lycklig, för då är du väldigt rik för dem gör så du alltid kan skörda en massa vackra blommor i din själs trädgård.

Ibland tar vi de vi har runt oss för givet, men idag var tacksam och säg gärna det till dem att du uppskattar de som gör dig lycklig. För när man blir tagen för givet så tröttnar man till slut att göra det där lilla extra som man gärna gör för dem dem man har i sina liv som man älskar och bryr sig om. Men när man får uppskattning så gör man gärna det där lilla extra för man vill ju se att dem man har runt sig lyckliga. Och när man är lycklig så blomstrar själen för den får bra näring och då kan du få njuta av enormt många vackra och väldoftande blommor från din själs trädgård.

Så var tacksam för de runt dig som får din att vara lycklig. Och nöj dig inte med mindre bara för att du inte vet hur du ska vara lycklig. Se över ditt liv och vad gör dig lycklig? Gör mer sånt och visa tacksamhet mot dig själv som vill ge dig den gåvan att vara lycklig så din själ får blomstra.

Gillar

Kommentarer