Låt inte det som händer runt dig komma in i dig och tynga dig ner.

Ship don't sink because of the water around them;
ship sink because of the water that gets in them.
Don't let what's happening around you get inside you and weigh you down.

Fartyget sjunker inte på grund av vattnet runt dem;
skepp sjunker på grund av vattnet som kommer in i dem.
Låt inte det som händer runt dig komma in i dig och tynga dig ner.

Nej sånt som händer runt dig och som skapas av andra ska inte du bli nertyngd av och riskera att sjunka. Gå därifrån och se på det som det exakt är INTE ditt att bry dig om. Det är deras drama som DEM skapar och det ska inte du behöva bli tyngd av. Det är deras problem inte ditt!

När vi seglar på livets hav så ja vi kommer möta andra båtar och det är upp till oss om vi vill ta in deras vatten eller inte. Men varför ska vi göra det? Ja självklart ska vi hjälpa andra, MEN vi ska inte behöva sjunka för att dem ska klara hålla sig flytande!
Så om någon kommer och ber dig om hjälp och du märker att du börjar ta in deras vatten så släpp det och be dem söka hjälp någon annan stans för du inte klarar det. Och nej det gör du ju inte om du är på väg att sjunka på grund av deras problem.
Då är det bättre att säga som det är att nej detta kan jag inte klara för då går jag under själv och sen lämna det.

Nej det kommer bli protester för den som får hjälp tycker säkert det är bekvämt att den kan klara sig flytande medans du är på väg att sjunka på grund av den personens problem, MEN det är inte värt det! Du ska kunna vara flytande och klara dig även om du hjälper andra så välj vilka du ska hjälpa och vilka du ska undvika. För dem som tynger ner dig med sina problem behöver kanske mer hjälp än du kan ge och ju fortare du inser det desto bättre för då kan du reparera skadan du fick och kanske bara tagit in lite vatten, istället för massor och du undvek att sjunka.
Du avgör! MEN låt aldrig någon annans problem och drama få dig att sjunka.

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Så bra skrivit!! Ta hand om dig! Kramnouw.com/elinelmersson
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229