Lång dag och ett program som berör.

Dagen vart lite längre än vad jag hade tänkt mig men ja nu har jag myst ner mig i soffan och tittar lite på tv men ja tårarna rinner när jag tittar på kvällens avsnitt av "Sofias änglar". Denna familj har fått gå igenom det ingen ska behöva gå igenom, deras dotter/stora syster valde att ta sitt liv. Och det är så tragiskt att det är så många unga som gör detta och ja även äldre personer väljer det. Och jag tror inte någon kan förstå vad dessa människor går igenom.
Jag vet att jag hade många förutfattade meningar tidigare men numera efter olika kurser och seminarier så vet jag hur fel jag hade.
Många väljer att inte fråga när en person mår dåligt, de där jobbiga frågorna. För många är rädda för svaren och vet inte riktigt hur dem ska hantera svaren dem kan få.
Och ja jag kan fortfarande känna så emellanåt, men jag har lärt mig se signaler på ett annat sätt i dag.
Men just detta är något som berör mig enormt. Så det var ett tufft avsnitt att se.

Har haft många tankar och funderingar idag och ja det ska bli intressant att se vad framtiden kommer ha med sig och även om jag vet en del och jag har nog många bollar i luften just nu men det är bara roligt och jag älskar det.
Men jag har nog insett att vissa saker kommer jag nog få lägga på hyllan ett tag för det hinner jag inte med just nu även om jag skulle vilja det. Så ja den biten får nog bli lite som den blir just nu och resten kommer vara jätteroligt att se det växa fram och jag hoppas verkligen det kan bli så som jag hoppas på.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att sova så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer