Landat i soffan o njuta av tv får avsluta denna dag.

Så skönt att få landa i soffan ikväll efter ett kvällspass och ja dem är lite mer intensiva än dagpassen då brukarna är tröttare och sover lite längre ibland, men eftermiddagar och kvällar är dem vakna och alerta. Och ja idag var det inget undantag men det blir mer tjatter och ja dem har ju sin problematik också som gör att det kan bli lite rörigare. Men jag klagar inte jag får ju åka hem och vila mina öron med jämna mellanrum dem som bor där lever med detta hela tiden. Ja jobbet är varierande och väldigt roligt även om det finns tillfällen då det är väldigt jobbigt också.


Men nu tänker jag vila mina öron och bara njuta av lite tv och slappa i soffan en stund för imorgon drar ett kort pass igång igen och ja då är det bäst att vara utvilad och pigg. Fick även lite hemma gjort innan jag åkte till jobbet.
Skickade in en uppgift till skolan som ska in på måndag så det är skönt och sen fick vi nya termostater till de flesta av va element och ja det är skönt så vi slipper ringa när dem fastnar och vi inte kan få varmt i elementen. Så nu är vi glada och nöjda.


Myser ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Skönt att ha förmågan att koppla av en stund innan man ska sova

nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,

Ja det behövs komma ner lite i varv efter ett arbetspass.

nouw.com/positiv5barnsmamma