Landar i soffan efter en lång dag.

Känns i kroppen att det varit en lång dag, men nu får jag landa i soffan och kika lite på tv innan det är dags att sova.
Söndag och veckans sista dag börjar rundas av och ja denna vecka har varit mycket och en hel del strul på bloggen men jag hoppas det är slut nu för även om det kan kännas frustrerande när det krånglar så är det skönt när man får nå ut till er läsare och samtidigt skriva lite egna tankar och funderingar på olika citat.

Reflekterar över veckan och ja den har ju varit lite omtumlande på många olika sätt, jobbade lite i början och sen hade jag tenta i fredags och även en träff med dem som jobbar på min praktikplats och med en förkylning i kroppen så var det en utmaning att bara åka och göra tentan haha men den kändes bra även om dem där latinska orden är svåra och jag blandar ihop dem så nu är det bara att vänta och se vad resultatet blir. Hunnit fira min födelsedag och även om barnen firar mig nästa helg så vart det lite firande nu också. Och jag fick precis det jag ville ha en dag att umgås med mina barn även om inte alla barnbarnen var med så var ändå alla barnen här.

Så nu avslutar jag denna vecka med lite soffhäng och en film innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer