Landar i soffan efter en lång dag.

Ja det känns i kroppen att man varit igång nästan hela dagen och det var skönt att landa i soffan en stund innan det är dags att krypa ner i sängen. Ibland är det mycket och ja jag är nöjd med dagen och tycker jag hann med en hel del så jag är nöjd.
Och jag har hunnit printa ut en del av materialet vi haft under en del föreläsningarna och ja det är alltid lättare att ha dem i pappersform, enligt mig, när vi går igenom dem. Så nu har jag ordnat en pärm där jag kan ha mina papper för denna kurs och det känns skönt men jag vet det kommer bli en hel del pärmar under denna utbildning men ja det får det bli.

Tycker denna vecka har gått fort och ja det vart ju en kort vecka då vi hade nyårsafton och nyårsdagen mitt i veckan som gjorde att många var lediga. Men det har varit skönt med längre ledighet och ja jag kommer snart gå på längre ledighet igen så det ska bli skönt att få rå om mina trollungar helt igen och finnas där för dem när dem börjar skolan igen.

Men nu myser jag ner mig i soffan en stund och kikar lite på tv innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer