Landar i soffan efter en härlig dag.

Haft en väldigt intressant dag och det har varit fullt upp hela dagen, jag vet det är tider då många ser en nedgång i sin kundkrets men nja här är det fullt upp och även om det blir en del avbokningar så finns det folk som har satt upp sig på en väntelista så det finns att göra.
Men det är bara roligt så jag gillar det ännu mer nu än tidigare och jag hoppas den känslan sitter kvar även när man jobbat i 5-10 år.
Hade tänkt jag skulle beställa varor denna vecka och sen hämta det på fredag men när jag var ut och kikade så fanns det nästan inga lediga tider för hämtning, bara 4 stycken tider denna vecka var kvar och nej dem var lite för sent eller fel dag för mig så jag får nog vänta tills nästa vecka och sen handla lite på vår lokala affär istället här hemma denna veckan.

Fick en liten mysstund med kidzen när jag kom hem och nu ligger den minsta och dem andra två ja dem gör det dem brukar göra och jag har landat i soffan och ska kika lite på tv har jag tänkt mig.
Är ganska trött efter dagen så det får nog bli en tidig kväll idag, men ja det blir väl som vanligt jag slumrar till i soffan och sen vaknar o masar mig in i sängen hihi

Njuter av en lugn kväll o myser ner mig i soffan innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer