Lämnat in skrivuppgiften och hämtat en prinsessa på Kulturbalen.

Idag har jag hunnit med en hel del och jag är så nöjd för detta innebar att jag har en helt ledig helg att se fram emot.
Min inlämningsuppgift vart klar och den är inlämnad och all tvätt är vikt och instoppad i skåp och lådor. Det är så skönt och jag har nyligen hämtat hem lilla E som varit på Kulturbalen och hon har berättat allt dem gjorde. Hon är nöjd så då är jag nöjd också. Vi passade på att handlade lite dricka på vägen hem så nu myser vi ner oss i soffan med lite fredagsgottis och kikar på lite tv.

Var lite intressant att skriva min uppgift som skulle lämnas in och jag tror en del latinska ord har börjat fastna nu hihi men ja det är ett tag kvar tills allt sitter så jag fortsätter slita mitt hår när jag pluggar dem (nej så farligt är det inte) men det känns lite jobbigt emellanåt men som sagt jag tror det kommer ge sig lite mer senare. Men jag är nöjd och nu börjar den nervösa väntan på att få betyget på dem två uppgifterna jag lämnade in.

Men det tar vi senare nu myser jag ner mig i soffan och kikar lite på "Doobidoo" innan det är dags att byta ut den mot sängen.
Ha en härlig kväll och sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer