Kramat mina barn lite extra idag.

Oj glömde bort i morse att vi avslutat april och fått en helt ny månad och jag välkomnar maj men den kunde kanske ha börjat lite bättre. Fick se en bild min dotter hade fått i morse och fick en konstig känsla och tyvärr visade det sig senare att den stämde, fick ett tragiskt besked att en av dem mest godhjärtade människorna jag känner hade gått ett tragiska öde till mötes och himmelen fick en otroligt snäll person med ett stort hjärta som alltid ställde upp för alla som bad om hjälp men som aldrig bad om hjälp själv. Har varit många tankar och det är i dessa stunder man inser hur skört livet är.
Så idag har jag kramat mina barn lite extra och sagt hur mycket jag älskar dem, och det kommer nog ta ett tag innan man inser att det inte är en dålig dröm utan tyvärr det som hänt.

Men ja den nya månaden fick mig att inse vad som egentligen är viktigt i mitt liv och vilka som verkligen betyder något för mig.
För man vet aldrig hur mycket tid man får med någon. Ja denna dag har verkligen varit annorlunda och det har varit mycket tankar och mycket prat, men även lite glädje över att få ha lärt känna en sån fin och godhjärtat människa

Myser ner mig bredvid minsta dottern och ser en film och ser hur långt vi hinner se den i dag innan vi somnar.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Jag brukar med folk Dygnet runt typ 😊 hehe
nouw.com/fobibella
CristinaS
CristinaS,
❤️❤️❤️ jag beklagar 😞
nouw.com/cristinas
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,