Känslor som kommer tillbaka är känslor som aldrig lämnade.

Feelings that come back are feelings that never left.

Känslor som kommer tillbaka är känslor som aldrig lämnade.

Ja vi är alla födda i en kropp som har alla möjliga känslor och vi kommer känna de alla vid något tillfälle och även om det kanske känns som en känsla försvinner och när vi är med om något som känns att vi aldrig mer vill känna den känslan igen MEN vi kommer känna den känslan igen. För känslorna försvinner aldrig, de kan gömma sig men aldrig försvinna.

Om du skulle känna dig lyckad och som den enda vinnaren i världen så kommer det inte försvinna om du skulle göra ett misstag, för den känslan kommer du känna igen när du väl kommer lyckas igen. Och ja det kommer du göra fler gånger för du är född att lyckas och att få känna hur du klarar av allt du vill här i världen.

Så är det med alla känslor och även de negativa känslorna kommer vi känna flera gånger men vi måste kanske lära oss att de behöver vi inte känna för de äter oss inifrån och skapar ett mörker i våra liv som inte är bra för oss.
När vi känner avund eller inte kan glädja oss åt andras framgångar så beror det oftast på att vi själva inte vågade ta det där steget de tog för att komma dit de är idag och ja vi alla har olika vägar att gå och även om det där första steget är svårt så blir det lättare när vi tagit det.

Så var inte rätt att du förlorat en känsla den kommer komma tillbaka och det kommer kännas som om den aldrig lämnade dig från början. Så njut och tillåt dig att känna allt som du känner.

Gillar

Kommentarer