Känsliga människor är skapta så här, de gör allt med hjärtat.

Känsliga människor är skapta så här, de gör allt med hjärtat.
Även om de är fulla med ärr, kommer de aldrig att förändras.
De kommer att fortsätta att göra allt med hjärtat,
Eftersom det inte är ett val.
Det är ett sätt att vara, ett sätt att leva på,

Ja en känslig människa väljer inte hur den ska leva eller vara utan de är födda såna och ja dem kanske är mer känsliga för olika intryck men vi är ju alla olika och om några är lite mer känsliga så är det så.
Och ja vi alla är känsliga på olika sätt och kanske på olika områden.
Men det är det som gör oss så unika och vi är alla unika på vårat egna speciella sätt.

Och en person som är full med ärr men ändå lever från sitt hjärta är mer modig än den som gör farliga saker som tex "skydiving", klättrar i vulkanområden, eller är på ställen där farliga djur finns som kan gå till attack.
För även om såna personer kan skadas och får en "kick" av att utsätta sig för fara så en känslig person väljer ändå att se ljuset och kärleken i andra människor även om den fått uppleva elakheter och kanske ondska i andra människor, blivit sviken och fått hjärtat krossat flera gånger.

Den känsliga personen gör inte detta för att den får en "kick" av spänningen utan för att den ser ljuset och kärleken i alla även om vi inte kan se den själva. Den är genuin och otroligt varmhjärtad och gör precis allt för andra.
Så även om du skulle såra en sån person så kommer de fortsätta göra allt den redan gör med hjärtat för den vet hur det känns och kan sätta sig in i andras känslor mer än vad andra kan.
Men det är inget val de gjort utan det är ett sätt att vara och ett sätt att leva på.

Gillar

Kommentarer