Känsliga människor är de speciella människor som känner in andras känslor....

Sensitive people are those special people who tune into the emotions of others, but what we must realise is that if we constantly take advantage of their caring nature they will build a wall around themselves to protect themselves.

Känsliga människor är de speciella människor som känner in andras känslor, men vad vi måste inse är att om vi ständigt utnyttjar deras omtänksamma natur kommer de att bygga en mur runt sig själva för att skydda sig själva.

Ja detta med att vara en känslig människa är väldigt speciellt och jag vet att dessa människor gör mycket för andra och vi ser många av de i olika vårdyrken, många gånger finns de där när man som mest behöver det och de vet alltid vad de ska säga eller vad du behöver. För de har känt in din sinnesstämning och de ser på dig vad du behöver.
Det är otroligt lätt att utnyttja dessa personen men man ska vara försiktig för även de är människor som behöver återhämtning och någon som hjälper de ibland.

Man ska vara försiktig när man har känsliga människor i sin närhet för de erbjuder sig eller gör saker när de ser du behöver det och nej du behöver inte avsiktligt utnyttja de men när det blir för mycket för de så kommer de dra sig undan och bygga upp en mur runt sig för att skydda sig själva och det kan vara svårt att få bort muren om de vill det senare.
Så om DU är en känslig person eller har en i din närhet så var försiktig och lär dig säga nej lite oftare till andra och ja till dig själv så du kan återhämta dig och få den vila du kan behöva ibland. Även om andra behöver hjälp så är det inte bara DU som ska göra det utan låt de göra lite själva ( de som utnyttjar dig kommer bli bekväma med att du gör så mycket för de hela tiden).

Gillar

Kommentarer