Kanske kan det bli mer regn?

Godmorgon vaknade till en grå morgon men solen kikar fram lite emellanåt. Hoppas det kan komma mer regn i dag då det som kom i går försvann på en gång. En rejäl rotblöta behövs så träden kan suga i sig ordentligt efter denna varma och torra period vi haft nu. Det är så många bränder som härjar i Sverige så ju mer det regnar desto bättre är det för då blir marken fuktigare och det blir svårare för elden att få fäste.
Får se om det blir varmare så vi kan åka till sjön sen så trollen får bada lite,
men innan dess ska jag tvätta upp sakerna E hade med sitt till sin övernattning hos hästarna.

Kanske kan jag måla lite idag om det blir en regnig dag, får se om vi tar fram skissblocket lite eller om det blir målarböckerna.
Vi har planerat lite vad vi ska göra nästa vecka och jag skulle vilja planera in när vi ska till Kolmården men nja det ska ju vara en grå dag men inte bli regn då. Eller också får man ta det en dag när det inte är så varmt, för jag tror inte barnen kommer gilla att gå där när det är så varmt som det varit tidigare i veckan.
Har lite annat vi pratat om att vi ska göra med så ja vi får se när det blir.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan en stund till innan det är dags att sparka igång dagen med första besöket i tvättstugan.
Ha en härlig dag Kram kram

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det behövs verkligen mycket regn. Hos oss regnade igenting😨Ha en skön dag😃nouw.com/enitalienareisverige
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja det gör det verkligen o det kom bara en liten skur här igår. Tack o du med får ha en skön dag 😊💕nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229