Kalas, huvudvärk och födelsedagsmiddag.

Några timmar med ett gäng ungar var mer än nog för mig och jag fick snällt ge mig en stunds vila då huvudet var helt slut och jag fick en rejäl huvudvärk. Men lite vila gjorde den bättre så vi kunde åka iväg och äta lite födelsedagsmiddag precis som lilla E ville och ja det passade perfekt att vi valde att ta den i dag istället för igår. Så en nöjd tjej gick och la sig i kväll och ja hon fick en massa pyssel av sina kompisar så nu har hon att göra en massa under höstens tråkiga dagar.

Passade på att beställa vinterjacka och termobyxor åt lilla E samtidigt när sonen beställde tröjor till sig själv. Så nu är det vinterskor vi ska fixa till henne och leta reda på ett par till sonen och ja jag ska nog köpa mig ett par ordentliga till vintern har jag tänkt mig.
Det är mysigt att samla familjen och umgås alla och ja det blir inte ofta jag har alla barnen hemma men i morgon sker det och ja det ska bli roligt och även få mysa lite med alla barnbarnen.

Men nu myser jag ner mig i soffan en liten stund till innan det är dags att byta ut den mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer