Julklappsinköp och lussekattsbakning.

Ja dagen har gått i ett och det är en bit kvar innan jag får ro hem arbetet men jag är på god väg och vet vad jag vill skriva och hur så det ska "bara" renskrivas typ 50 gånger haha nej det är på god väg och det kommer bli klart i tid så det känns skönt.
Idag skulle vi baka lussekatter så jag åkte ner för att handla det vi behövde men ack vad jag bedrog mig för alla kesella var helt slut (bakar alltid lussekatter med kesella) men ja det gick ju bra att baka det även utan och dem vart omtyckta så jag är nöjd.

Har även hunnit beställa lite fler julklappar och nej det är ingen lätt uppgift men ja det går och nu är jag nästan klar men det är svårt till de äldre barnen vad dem ska ge varandra men ja det får lösa sig det med så småningom. Behöver gå igenom alla paket och se vad jag köpt och vilka som är kvar att köpa till så dem får något av alla. Precis som det ska vara och lilla E var med och beställde lite paket idag men nja vi hittade inte riktigt det vi tänkt oss så det får vänta lite tills vi kanske kan hitta det perfekta paketet.

Men nu är jag lite trött så jag byter ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer