Ju mindre du svarar på oförskämda, kritiska, argumenterande människor...

The less you respond to rude, critical, argumentative people...the more peaceful your life becomes.

Ju mindre du svarar på oförskämda, kritiska, argumenterande människor... desto lugnare blir ditt liv.

Ja det stämmer verkligen så bra men det är ju så otroligt svårt att inte vilja besvara det kritiska, oförskämda, argumenterande människor säger ibland... MEN det är oftast så att får dem ingen reaktion från dig så ledsnar dem och går vidare till någon som reagerar och dem kan få utlopp för sin egna frustration.

För oftast så handlar inte det de säger om eller till dig om något speciellt utan dem vill ha en reaktion från dig för att sen kunna gå vidare och få utlopp för sin egna frustration när något i deras egna liv inte blir som de vill...
Men det behöver egentligen inte vara något som har med dig att göra utan du råkar bara vara på fel plats vid fel tidpunkt helt enkelt.

Och ja en del människor tror att de ska må bättre om dem har någon annan att kasta skit på... Men istället för att arbeta med de problem de uppenbarligen har så skapar de mer problem både för sig själv som för andra.
Och det enda man kan göra när man blir utsatt för en sån person är att inte reagera för det blir lugnast för den som blir utsatt för den visar andra att det inte är sant eller att den inte bryr sig om det som sägs.
Och ja alla vet ju att sanningen kommer ALLTID fram förr eller senare och då vet alla vem som kastar skit på vem.

Och ja när du inte svarar på sånt så kommer det bli desto lugnare i ditt liv för du säger samtidigt till resterande världen att du inte svarar på en massa strunt och då kommer färre göra sånt mot dig.

Gillar

Kommentarer

JoannaO
JoannaO,