Jobb, pizza och filmmys vart det idag.

Haft en härlig dag med många intressanta samtal och många trevliga möten med olika fötter som hade olika behov av hjälp och ja det är alltid roligt att kunna göra ett bra jobb så kunderna blir nöjda. Sen fick vi leverans av matkasse och jag tror vi alla vart nöjda med urvalet av måltiderna som vi kommer njuta av i veckan som kommer. Och det är så enkelt och smidigt att ta en kasse eller två i månaden så man får lite ny inspiration till nya måltider man inte lagat tidigare och ja några av dem har blivit lite av favoriter här hemma och som vi kommer tillaga fler gånger i detta hemmet.

Då har dagen övergått till kväll och jag har myst ner mig i soffan lite och kikar på film. Återstår att se om jag orkar se hela eller inte. Men ja lite kan jag ju se innan det är dags att sova så man orkar med morgondagen.
Hämtade lilla barnbarnet innan jag åkte hem och sen fick vi ett extrabarn här så ja vi myste till det med lite pizza och alla åt med god aptit och sen lite lördagsgottis och film för tjejerna innan lilla barnbarnet somnade bredvid mig i soffan.
De andra två har myst ner sig och kollar på film i lilla E rum så ja jag fick soffan och tv helt för mig själv.

Eller ja en stund i alla fall tills det är dags för mig med att byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer