Jakt på muckler, pioner och kurragömma med katten Findus

Haft en underbar dag med ungarna i Julita och ett besök hos Pettson och Findus. Tjejerna har letat mucklor och lekt kurragömma med Findus och skrutt hjälpte Pettson att rensa i bärbuskarna. Det va en härlig känsla att se dem slappna av och leka och njuta av dagen och inte konstant kika sig över axeln och sen stelna till för det är någon som liknar.....
Jag har verkligen njutit av att se barnen slappna av och leka för fullt.
Mina tjejer hitta en av mucklorna före Findus och det va enormt stort för minstingen :) Hon har verkligen lekt och busat massor med Findus och jag har en känsla av att det kommer bli ett tjat att hon vill dit igen.

Dagen avslutade vi på Burger king och åt lite mat och vart bjudna på glass :) Inte helt fel och skrutt lekte massor där med.
Under jakten på mucklor så fick vi en chans att titta och lukta på pionerna i pionträdgården och den vita luktade helt underbart och vart min favorit.

Vi kommer absolut att åka dit fler gånger och det va en jättemysig miljö även att bara gå och strosa runt. Ni kan kika på Julitas hemsida och se vilka aktiviteter och tider Pettson och Findus är där HÄR
Kan varmt rekommendera ett besök där om man har vägarna förbi Julita i vackra Södermanland.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika klart på Ernst och sen bara njuta av kvällen innan jag själv ska sova lite :)
Sov så gott o dröm sött sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229