Jag kanske inte är allas första val, men jag är ett jättebra val.

Jag kanske inte är allas första val, men jag är ett jättebra val. Jag är inte särskilt rik, men jag är värdefull. Jag låtsas inte vara någon annan, för jag är bra på att vara jag.
Jag är inte stolt över allt jag gjort i mitt liv, men jag är stolt över vem jag är idag. Jag är långtifrån ofelbar, men det behöver jag inte vara heller. Du får helt enkelt ta mig som jag är, eller så förgyller jag någon annans liv,

Ja så kan det vara och nej jag är medveten att jag inte är allas första val, men vet ni det är ok för långt ifrån alla är mina första val heller. Men man får aldrig glömma att alla är värdefulla, oavsett vem man är.
Och nej jag har slutat låtsas vem jag är, för jag orkar inte längre och jag har kommit till den punkten i mitt liv att jag är nöjd med den jag är och jag är stolt över den jag är idag. Och jag vet att ingen annan är som mig och jag är bra på att vara den jag är.

Jag har gjort saker jag inte är stolt över men ja jag är mänsklig och vi alla gör tokiga val ibland.
Felfri är jag inte och jag är långt ifrån ofelbar utan jag gör misstag och fel och ibland gör jag samma fel flera gånger men jag lär mig av mina misstag och allt jag har gått igenom har skapat den jag är idag och ja jag är stolt över mig själv.

Och skulle du inte acceptera mig för den jag är så ja då behöver du inte ha mig kvar i ditt liv jag kan gå vidare och förgylla livet för någon som uppskattar mig.
På samma sätt som vi alla har det valet, vi kan alltid välja om vi ska vara kvar eller lämna dem som inte accepterar oss och hitta dem som uppskattar och accepterar oss för dem vi är.

Gillar

Kommentarer