Jag kan förändras av vad som händer med mig men jag vägrar att reduceras av det.

I can be changed by what happens to me but I refuse to be reduced by it.

Jag kan förändras av vad som händer med mig men jag vägrar att reduceras av det.

Ja vi alla går igenom livet och passerar olika situationer och vägskäl som vägleder oss och som lär oss olika saker.
Och vi kommer förändras av det som vi är med om och vad vi lär oss är olika eftersom vi är olika personer och har olika inställning till allt som händer oss. Men jag vägrar reduceras av det som händer mig.
För även om vi är med om olika saker så ska det inte förminska oss. För ingenting vi går igenom ska få förminska eller reducera den du är.

Du kan alltid vägra bli reducerad eller förminskad av det som händer dig och det kan bara DU göra ingen annan kan göra det år dig. Ja en del kommer kanske att försöka reducera dig när du går igenom något men bara DU Kan avgöra om den personen ska lyckas eller inte.

För oavsett vad livet ger dig så har det med din attityd mot det som händer som är avgörande. För om du väljer att följa det andra säger åt dig så ja då är det nog väldigt sannolikt att du kommer reducera den du är, men om du väljer att stå rak och göra det DU väljer så kommer det stärka den du är och då kommer du lyckas med det du vill och du kommer gå ut ur det du är med om starkare än någonsin.

Så oavsett vad du går igenom så vägra reducera dig själv men tillåt dig att förändras av det.

Gillar

Kommentarer