Jag har litat på den stilla, lilla rösten av intuition under hela mitt liv.

I've trusted the still, small voice of intuition my entire life.
And, the only time I've made mistakes is when I didn't listen.

Jag har litat på den stilla, lilla rösten av intuition under hela mitt liv.
Och den enda gången jag har gjort misstag är när jag inte lyssnade.

Vi alla har den där lilla stilla rösten av intuition inom oss men långt ifrån alla hör den. En del kallar den magkänslan och ja oavsett vad du kallar den så lyssna för den kommer leda dig dit du vill och dit du är ämnad att vara.
Hur gör man då för att lyssna på den där lilla tysta rösten?
Ja man lär sig att det där "pladderpuckot" (vårat ego) är en röst som förstör för oss hela tiden och en röst man inte ska lyssna på, för den kommer prata hela tiden och det är oftast den som gör så du inte hör den lilla tysta rösten av intuition.

Men när man lär sig att inte lyssna på det där "pladderpuckot" så kommer man inse att den lilla tysta rösten finns där och har funnits där hela tiden. Det är den som vägleder dig och inger dig mod att våga, medans det där pladderpuckot hindrar dig och berättar allt som kan gå fel medans den lilla tysta rösten berättar om allt som kan gå rätt.
Ja det kan vara svårt men när du kliver utanför din komfortzon så blir det där pladderpuckot väldigt rädd och väldigt högröstad men det är då du ska vända dig inåt och lyssna på den lilla tysta rösten istället och låta den vägleda dig så du vågar ta det där steget och inte lyssna på den högröstade rädda rösten.

Och vi alla har ju sett vilken resa Oprah Winfrey haft och jag har följt henne i många år nu och älskade henne från första början och hon har verkligen varit en inspiration för mig och att kunna lyssna på den inre tysta, stilla rösten är en svår sak att lära sig men när man lär sig den så r den otrolig och man får en egen "pepptalkperson" i sig själv som peppar en att våga ta alla dem där stegen som man vet kommer leda en dit man vill. Och ja det där "pladderpuckot" är kvar och den rösten kan få mig att vackla ibland men jag har lärt mig att den inte leder mig dit jag vill utan den är rädd för förändringar och vill ha det som det alltid varit.
När man väl inser det så blir det lättare att urskilja den stilla tysta rösten som vägleder dig dit du vill.

Gillar

Kommentarer