Jag gillar inte att bli tillsagd vad jag ska göra, vart jag ska gå eller vem jag ska vara.

I'm a free spirit. I don't like being told what to do, where to go, or who to be. My destiny is my choice, not yours.

Jag är en fri ande. Jag gillar inte att bli tillsagd vad jag ska göra, vart jag ska gå eller vem jag ska vara. Mitt öde är mitt val, inte ditt.

Nej vi alla har en egen fri vilja, (till mina föräldrars förtret) och den innebär att vi alla har val att göra hur vi vill göra, vart vi ska gå eller vem vi vill vara. Ingen annan ska bestämma det åt oss. Och även om det kan vara svårt att som förälder stå och se på när barnen gör sina egna val så är det deras val inte dina, för det är deras liv som dem ska leva inte du.

Vi alla är födda som fria andar och har en egen vilja att styra våra egna öden även om vi kanske inte alltid är medveten om det så gör vi alla våra egna val och även om du säger att nej jag valde inte detta! Men om du är kvar i det så jo då har du gjort ett val!
För vi har alla olika vägar att gå i livet och om man går en väg och märker att det inte vart riktigt som man tänkt sig så har man ett val, antingen fortsätter man och ser vart man hamnar eller så byter man väg och får in på en annan väg som man alltid kan välja oavsett vart i livet man är.

Vi alla föds med en fri vilja att göra egna val när vi vill. Så låt ingen annan bestämma vad du ska göra, vart du ska gå eller vem du vill vara. Det är dina val ingen annans.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Är det så enkelt?nouw.com/stenhagenbettan
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Ja i teorin är det nog enkelt men kanske inte i det verkliga livet, även om man önskade det.nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229