Jag förstår inte hur människor kan vara tillfreds med sig själva.....

Jag förstår inte hur människor kan vara tillfreds med sig själva när de vet att de har förstört en annan människa känslomässigt.

Ja detta är något jag har svårt att förstå när en människa gör fullt medvetet, jo då det finns omedvetna sätt att förstöra någon känslomässigt på också. Men dem som gör det fullt medvetna har jag svårt att förstå hur dem kan leva med sig själva och vara nöjda med sig själva.

Om du förstör en annan människa känslomässigt så har du gjort något riktigt dåligt som skadar en annan människa och om du då inte kan stå för det du gjort? Då har jag väldigt svårt att förstå meningen med varför du gjorde det.
Om någon gör något mot dig så du blir helt förstörd känslomässigt så förstår du inte alltid varför personen gjorde det, men det kanske kan bero på att den har en personlighetsstörning så den inte förstår att det beteendet kan förstöra någon annan. Eller också är den bara elak.

Jag vet att när jag råkat ut för någon som sårat mig känslomässigt så försöker jag förstå varför den gjorde som den gjorde, MEN det finns inte alltid någon förklaring och personen vill inte ens inse att det den gjorde var fel. Och OM den inser det så kommer den inte att vara ångerfull utan kanske säga att det var ditt fel att den personen skadade dig som den gjorde.

Men vet du att andra beter sig illa och skadar dig är INTE ditt fel! Det är fel på dem som måste gå runt och skada andra, det är inte ditt fel. För det är ALDRIG ok att skada någon annan. Oavsett varför man vill göra det så är det aldrig ok!

Så när någon blir förstörd känslomässigt av någon så kommer nog aldrig jag förstå varför en person kan göra det och sen vara nöjd med sig själv.

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
🌺🌸🌺🌸
nouw.com/sandrasjoberg
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,