Jag är stolt över mig själv och vet du varför?

Jag är stolt över mig själv och vet du varför? Alla de saker jag har gjort har jag gjort med hjärtat. Alla de saker jag har sagt har jag sagt av kärlek. Jag är stolt över mig själv och vet du varför? Bland många falska ansikten har jag valt att vara mig själv med mina styrkor och mina brister. Jag lämnar ytligheten till förlorarna. Till de som inte lever på riktigt, till de som föredrar att inte vara äkta. Jag är. Jag lever… på mitt eget sätt.

Ja jag är stolt över mig själv för den jag är idag och många saker har jag gjort i mitt liv både på ont och gott och ja även om en del kanske tycker jag är en skit som inte gjort snälla saker men ja det får dem gärna tycka. Men det jag gjort har jag gjort av kärlek och kanske inte för den som tyckte så men för mig själv. SÅ ja tycker någon att jag inte gjort något snällt så kanske dem borde se över hur dem är själva och vad dem gjort för att jag ska göra något som de anser inte är snällt. Dem kanske har ställt orimliga krav eller begärt jag ska göra något som jag själv inte kände mig bekväm med.

Men innebär det att jag är en elak människa? Nej absolut inte för jag har gjort dessa saker för att jag ska må bra och för att jag förtjänar att få leva ett liv där jag gör saker jag känner mig bekväm med. Det är något vi alla förtjänar och något jag personligen kan tycka är något vi alla ska sträva efter.

Jag är! Jag lever! och ja jag gör det på MITT sätt. För jag är den jag är och jag förtjänar att få leva så som jag vill och jag vill känna mig bekväm med det jag gör så anser du jag är elak så fundera på vad du begärt av mig! Skulle du känna dig bekväm med att göra det om någon bad dig? Om ja bra! Gör det då för dig själv. Om inte! Varför begär du någon annan ska göra det?

Lev så som du vill och gör det på DITT sätt så kommer det bli bäst för dig. Och gör inget som inte känns bekvämt för dig. Utan gör det som du vill och säg ifrån när någon begär du ska göra något som du inte känner dig bekväm med.

Gillar

Kommentarer