Jag är stolt över den kvinna jag är idag, för jag gick igenom en hel del för att bli henne.

I am proud of the woman I am today, because I went through one hell of a time becoming her.

Jag är stolt över den kvinna jag är idag, för jag gick igenom en hel del för att bli henne.

Ja jag kan ärligt säga att jag är stolt över den jag är idag, jag behöver inte en massa bekräftelser från andra att jag duger för vad spelar det för roll vad andra tycker om mig? Jag är den jag är "Take it or leave it" och jag lever för MIN skull inte för att imponera på andra.

Men det har inte alltid varit så, det har tagit tid och många tårar för att komma hit där jag är idag. Och jag är inte rädd att säga ifrån och sätta gränser, för jag vet att jag är mer viktig än många runt mig. På samma sätt som du är viktig i ditt liv så är jag det i mitt och då spelar det ingen roll vem eller vilka jag har i mitt liv.
För den jag är idag när jag ser mig i spegeln är en kvinna som vet hur det är att lida och som känner medkänsla med de som har det svårt och vet hur det känns att ligga på botten MEN även insett vilken styrka vi alla besitter och hur svårt det kan vara att vara sig själv i en värld där vi alla ska vara likadana. Men vi är ju inte födda i något duplicerings fabrik utan vi är födda som unika och egna personligheter och varför ska vi då inte få uttrycka oss som de unika personerna vi är?

Men jag vet att hade jag inte gått igenom det jag gjort så hade jag inte varit den jag är idag, och den jag är idag är jag stolt över för jag vet att jag har kommit väldigt långt och även om min resa inte varit helt rak utan ja det har nog varit som så många andra både gropar och gupp som jag fått ta mig över, men det har varit värt det för jag är stolt över den jag ser i spegeln varje dag.

Var inte rädd för att sticka ut och var stolt över den du är för du är unik och ingen är så bra på att vara du som DU ÄR!

Gillar

Kommentarer