Ja nu är det vinter igen men snart kommer värmen och solen åter.

Ja det där snöblandade övergick i regn för att sen övergå till snö som dalade ner och sen med lite inslag av regnblandat men det är vitt ute och ja jag misströstar inte utan jag vet det kommer försvinna och sol och värme kommer komma åter även om jag får ge mig lite till tåls ett tag till. Mötet gick bra och jag har några beslut att ta innan det är klart men som jag känner just nu så kommer jag nog tacka ja till detta erbjudande och sen får jag väl se hur det utvecklar sig. Men till något bra hoppas jag det kan bli i alla fall.

Stora E lagade maten idag och ja jag fick matlådor också så jag får frysa in de och njuta av de även senare och jag klagar inte för det var riktigt gott. Hittade en glad från Sia med kladdkaka i som vi smakade efter maten och ja den vart omtyckt av oss alla och den kommer nog köpas fler gånger. Lite spelande med tjejerna vart det också och idag vart det "Payday" vi gillar den och brukar spela den ibland och det är lika roligt varje gång.

Men nu tänker jag byta ut soffan mot sängen så jag orkar med morgondagen. Och ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna.
Sov så gott sen när det blir Natti natti

Gillar

Kommentarer