Ingen drömmare är för liten; Ingen dröm är någonsin för stor.

No dreamer is too small; No dream is ever too big.

Ingen drömmare är för liten; Ingen dröm är någonsin för stor.

Nej ingen är för liten för att drömma om vad den vill ha eller bli.
Oavsett ålder så är man aldrig för liten att ha drömmar. Och att ha drömmar är något magiskt för ibland blir dem besannade.
Hur många kvinnor har inte drömt om att få bli mamma och ha en familj? Jag vet att jag är en av dem och ja även om den drömmen inte alltid blir sann att man själv kan få egna barn så kan man ändå bli en mamma och den gåvan man får att bli någons mamma är otroligt vacker och en väldigt fin resa att få följa någons liv på så nära håll är inte alla förunnat. Så den gåvan ska man vårda ömt

Och inga drömmar är för stora.
Nej inga drömmar är för stora att drömma, vissa drömmar tar bara lite längre tid att bli besanna. Och ja vissa drömmar kanske tar längre tid innan dem blir besanna och ja vissa är bara drömmar och ska vara kvar som just drömmar.
Men INGA drömmar är för stora om du verkligen vill att dem ska bli besanna.
För då arbetar du enormt målinriktat mot det du vill ska bli din verklighet.

Tänk på en person som tävlar i löpning, den vill vinna och ja ibland vinner den och ibland inte men den tränar för att vinna och den visualiserar att den vinner. Nej ibland räcker inte det till, för de andra som tävlar har samma mål och samma visualisering och alla kan vara vinnare men endast en på första pris pallen. Men de ger inte upp bara för att dem kommer tvåa eller på 10:e plats utan dem tränar ännu hårdare inför nästa tävling istället.

Så du är inte för liten för att drömma, och ingen dröm är för stor för att drömma.

Gillar

Kommentarer

paulastrom98
paulastrom98,
Så inspirerande, måndagspepp deluxe <3
nouw.com/paulastrom98
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
linneahallen
linneahallen,
Härlig pepp, tack för den! 😍
nouw.com/linneahallen
positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,